Menu

Handelsbetingelser for ff2.dk

Velkommen til ff2.dk. Ved handel på ff2.dk accepterer du følgende betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne igennem, inden du handler hos os.

Procedure
Når du har udvalgt de varer, du ønsker og har placeret dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige informationer; navn, adresse og betalingsinformationer. Herefter vil du modtage en mail med din ordrebekræftelse. Så snart betalingen er godkendt og varen er plukket fra vores lager, vil du modtage en forsendelsesbekræftelse med et forsendelsesnummer som du kan spore pakken med (Track and trace hos PostNord).

Hvis du har yderligere spørgsmål angående køb af varer hos ff2.dk er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 86 1390 01 alle hverdage mellem kl. 10:00 og 17.30, eller skrive til shop@ff2.dk

LEVERING & AFHENTNING (Click and Collect)

Vi har fri fragt på alle ordrer til Danmark.

Alle ordrer til Danmark leveres indenfor 1-3 arbejdsdage fra den dag du modtager din forsendelsesbekræftelse. Ved forsinkelser hos PostNord kan ff2.dk ikke drages til ansvar. Vi sender alle varer som pakkepost. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikret under forsendelsen og du bedes kontrollere pakkens indhold ved modtagelse. Er pakken og/eller indholdet beskadiget når du modtager det, skal du anmelde det til PostNord med det samme eller senest 2 dage efter modtagelsen. Efterfølgende returneres varen straks til os. ff2.dk er ikke ansvarlig for varer, der er blevet beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

Afhentning af ordre hos FF2 (Click and Collect)

Ønsker du selv at afhente din ordre i ff2 og derved spare fragten, vælger du "Click and Collect" under Check out. Din ordre kan som udgangspunkt afhentes den efterfølgende hverdag efter kl. 13.00. Skulle der forekomme forsinkelser, som gør, at din ordre ikke er klar til afhentning til det forventede tidspunkt, så kontakter vi dig. 

BETALING

Hos ff2.dk kan du betale med følgende betalingskort:

VISA/DANKORT, EURO/MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, VISA/ELECTRON &JCB. Betaling via MobilePay er også muligt.

Alle priser hos ff2.dk er i DKK inklusiv 25% moms.

RETUR OG OMBYTNING

ff2.dk yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Vi beder dig blot udfylde den medfølgende returseddel og vedlægge den i forsendelsen sammen med varerne. Varerne skal returneres i original emballage, ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Varer uden retursedlen vedlagt tages ikke retur. Vi anbefaler, at varen returneres via PostNord, som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til ff2.dk. Yderligere har du mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto vil blive nægtet modtaget. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for kundens regning.

SIKKERHED 

Sikkerheden hos ff2.dk er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken ff2.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos ff2.dk er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige, og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

REKLAMATIONER

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst ff2.dk på tlf. +45 86 13 90 01 eller mail: shop@ff2.dk

ff2.dk dækker ikke de fragtomkostninger, der måtte være i forbindelsen med en reklamation.

EU-Kommissionens online klageportal ODR (Online Dispute Resolution) kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse shop@ff2.dk

PRISER

ff2.dk forbeholder sig retten til at ændre prisen på de produkter, der sælges. Priserne på produkterne vil være gældende fra det tidspunkt ordren er lagt. ff2.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle ændringer i valuta eller rater som forskellige banker kunne bruge i forbindelse med omregning af EUR/DKK til andre valuta.

ff2.dk tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, leveranceændringer fra vore leverandører samt forsinkelser, som ff2.dk ikke kan kontrollere.

KONTAKTINFORMATION

FF2, Volden 29, 8000 Aarhus C, Denmark, Tel. +45 8613 9001, shop@ff2.dk, CVR nr. 17816497 

BANKOPLYSNINGER

Nordea, kontonummer: 2211-0216 427 106

 

 

Join our Mailing List

Sign up to receive our daily email and get 50% off your first purchase.